Zira’s quotes


"There is no God but Allah and Muhammad is the Messenger of Allah."— Anonymous

ENGLISH itu MUDAH

hye hye hye.. 
saya ada beli buku ni.... 
tajuk nye.....
  ENGLISH ITU MUDAH
( WOW! My English )



al maklum laa... saya bukan laa pandai sangat BI ni.. cakap pun gagap-gagap.. grammar.. spelling memang hancur habis laa... hahaha.. tapi saya tetap mahu memcuba... gagal sekali bukan bermaksud gagal selamanya kan??? jadi bila saya nampak buku ni.. saya tak teragak-agak nak beli.. laju tangan saya mencapai dan bayar hahaha... why not saya beli buku ni.. ni kan buku pembelajaran jugak kan hehehehe

so far buku ni sangat bagus malahan dah bape kali cetak tau.... sangat-sangat laris di pasaran... jadi kepada siapa-siapa yang mahu membaiki atau mempelajari bahasa inggeris dengan mudah dalam versi Bahasa Melayu... meh laa beli buku ni  dalam buku ni ada 18 bab yang menerangkan tentang cara-cara menggunakan English dengan betul... yang buat saya betul-betul tertarik untuk membelinya ialah pelbagai warna.. jadi tak bosan laa klo membacanya.... tapi ingat... klo baca tapi tak buat pratikal macam bercakap pun x berjalan juga.. so buku ni medium koran menambah pengetahuan dalam bahasa inggeris... macam saya ni..hehehe



so cepat-cepat dapatkan buku ni yea,... hehehe...

~ OME!! OH! My English ada season 2.. wah tak sabar nak tengok... mesti gempak habis kan kan kan.. ~

16 comments:

  1. Buku ni memang baik untuk dibeli.

    ReplyDelete
  2. yuo... sgt bgs.. sy dah faham serba sikit berkaitan dgn pronouns, ajective dan mcm lagi. simple jee ^o^

    ReplyDelete
  3. tumpang tanye beli kat mana buku ni ? kat MPH ade x?

    ReplyDelete
    Replies
    1. nOw onLy RM26.00

      ✅ FREE pOsTaGe
      ✅ FREE miNi kaMuS

      pLs sms/whatsapp 019 2346045 tO orDeR

      Delete
  4. saya beli masa ada kanival jualan buku ^_^... xsilap xdwe kat MPH...

    ReplyDelete
  5. Replies
    1. nOw onLy RM26.00

      ✅ FREE pOsTaGe
      ✅ FREE miNi kaMuS

      pLs sms/whatsapp 019 2346045 tO orDeR

      Delete
  6. kat mana nak beli buku ni?kat kedai popular ada x?

    ReplyDelete
  7. rasanya ada.. :)
    dalam online pun ada jual :)

    ReplyDelete
  8. Assalam, kat mane nak dapatkan buku nie?? berape harganya???
    bleh tlg pm saya, fb: Khairiyah Mohamad Ali,
    WAsup: 017-5554494
    terima kasih

    ReplyDelete
    Replies
    1. wsalam.. boleh dapat di kedai buku... klo x silap kat MPH pun dah ada :D

      Delete
    2. Ya, boleh beli di kedai buku seperti Hassani, MPH dan sebagainya. Kalau nak mudah beli sahaja dekat sini http://www.ashadee.net/go/9322/faizalhuda

      Delete
    3. nOw onLy RM26.00

      ✅ FREE pOsTaGe
      ✅ FREE miNi kaMuS

      pLs sms/whatsapp 019 2346045 tO orDeR

      Delete
  9. Kepada yang berminat,saya jual buku ni
    RM20
    pos ke semenanjung 6
    Free Kamus Kecil
    Wussup +60129500707:AL

    ReplyDelete
  10. RESTOCK LAGI ... LAKU TEROK NI !!!

    baGi yG menCaRi buKu GraMMar baHaSa inGGeRis , di sini saYa meMperKeNaLkaN "ENGLISH ITU MUDAH" .

    buKu iNi sGt meMbaNtu meMperBaiKi GraMMar baHaSa inGGeRis anDa keraNa :.

    ✅ sGt muDaH diFaHaMi.
    ✅ diajaR dLm baHaSa meLaYu.
    ✅ diajaR seCaRa teLiTi.

    siaPa yG seSuai menGGunaKan buKu "ENGLISH ITU MUDAH" .

    ✅ peLajar seKoLaH renDaH.
    ✅ peLajar seKoLaH menenGaH.
    ✅ peLajar IPTA / IPTS.
    ✅ pekeRja keRajaaaN.
    ✅ pekeRja sWaSta.
    ✅ peniaGa.
    ✅ DLL.

    nOw onLy RM26.00

    WHAT????!!!!
    MURAHNYA...

    RM26.00.


    ✅ FREE pOsTaGe
    ✅ FREE miNi kaMuS

    pLs sms/whatsapp 019 2346045 tO orDeR

    p/s : seLLinG faSt

    ReplyDelete

sila la beri komen ^o^